Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddia edilen Şeyma Subaşı'na Mohammed Alsaloussi'den olay gönderme

Şimdilerde adı Hakan Sabancı ile anılan Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Mohammed Alsaloussi'nin kullandığı ''Sizden daha fazlasını değil, sizin için daha fazlasını isteyen birini bulun'' ifadeleri Şeyma Subaşı'na gönderme olarak yorumlandı.

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz ay ayrılık kararı alan Şeyma Subaşı, Türkiye'ye döndü. Dila Tarkan'ın düğünün için Yunanistan'a giden Şeyma Subaşı ile Hakan Sabancı'nın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Şeyma Subaşı ile Hakan Sabancı, aşk yaşadıkları yönünde çıkan haberler karşısında sessiz kalmayı tercih etti. Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar dikkatleri üzerine çekti.

Alsaloussi, "Sizden daha fazlasını değil, sizin için daha fazlasını isteyen birini bulun. O zamana kadar herkesten önce ben varım" ifadelerini kullandı. Alsaloussi'nin bu paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından "Şeyma Subaşı'na gönderme yaptı" olarak yorumlandı.