Hakan Muhafız 4. sezon Netflix'te nasıl izlenir? Hakan Muhafız 4. sezon izleme linki burada

Heyecanla beklenen Hakan Muhafız 4. sezon için geri sayım sona erdi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hakan Muhafız'ın 4. sezonu 9 Temmuz'da kullanıcıların erişimine açıldı. 4. sezon aynı zamanda Netflix'in ilk Türk orijinal dizisi Hakan Muhafız'ın final sezonu olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. İzleyiciler, Hakan Muhafız Netflix'te nasıl izlenir, sorusunun yanıtını öğrenmek istiyor. İşte Hakan Muhafız 4. sezon izleme linki...

Hakan Muhafız 4. sezon için beklenen gün geldi çattı. 3 sezonu geride bırakan Netflix'in ilk Türk orijinal dizisi Hakan Muhafız 4. sezon ile final yapıyor. Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı dizinin final sezonu 10 bölümden oluşacak. Dizide Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Okan Yalabık, Taner Ölmez, Bige Önal, Boran Kuzum, Miray Daner ve Burçin Terzioğlu gibi isimler de yer alıyor. Hakan Muhafız Netflix izleme linki haberimizde yer alıyor.

HAKAN MUHAFIZ 4. SEZON İZLEME LİNKİ

HAKAN MUHAFIZ 4. SEZON FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

HAKAN MUHAFIZ 4. SEZON YAYINDA!

Hakan Muhafız 4. sezon, 9 Temmuz'da Netflix kullanıcıların erişimine açıldı. Kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra dizinin yeni sezonunu izlemeye başlayabilirsiniz.

HAKAN MUHAFIZ FİNAL SEZONUNDA NELER OLACAK?

Günümüz İstanbul'unda yaşayan ve kadim bir gizli birlikle olan bağını keşfeden genç adam, şehri ölümsüz bir düşmandan kurtarmak için maceraya atılır.

Yedinci Ölümsüz intikam ateşiyle şehri yakmış ve İstanbul'un neredeyse tamamı Ölümsüzlerin karanlığına teslim olmuştur. Muhafız hariç... Kahramanı şimdi hem insanlığın, hem de Muhafızlar ve Ölümsüzlerin tarihini değiştirmek zorundadır. Artık herkesin kaderinin kendisine bağlı olduğunu bilir. Bu kez başarmaktan başka şansı yoktur...

Bu sezonda kahramanların dünyası pek çok açıdan tersine döner. Baştan beri Muhafız'ın yanında olan Zeynep, artık karşısındadır. Öte yandan Hakan amaçlarını gerçekleştirmek uğruna düşman saflardan destek almak ve bir Ölümsüzü uyandırmak zorunda kalır. Hakan geçmişin karanlığını aydınlattığında ise taraflar arasındaki dengeler tamamen değişir.

Tarihte iyiyle kötünün savaşında tüm hesaplar ödenirken, Hakan hem geçmişte hem de gümüzde son yüzleşmesini Faysal'la yaşar.