Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın sarmaş dolaş görüntüleri olay oldu

Hakan Baş ile çocuk istememesi nedeniyle sorunlar yaşadığı konuşulan Bensu Soral ve Cam Tavanlar dizisindeki eski partneri Kubilay Aka'nın samimi görüntüleri ortaya çıktı. İkili magazin gündemine bomba gibi düşerken Bensu Soral'dan açıklama gelmedi.

Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinin evliliklerinde çocuk konusu nedeniyle kara bulutlar dolaşmaya başladı. Çiftin evliliğinde çatırdamalar yaşanırken yaşanan son gelişmeler magazin gündeminde deprem etkisi yarattı.

Snob Magazin, Bensu Soral'ın geçtiğimiz ay final yapan Cam Tavanlar dizisindeki partneri Kubilay Aka ile 18 Temmuz 2021'de saat 00:15 sularında çekilmiş samimi fotoğraflarına ulaştı.

Kireçburnu'nda metruk bir binanın çatı katında çekilen fotoğraflarda Soral'ın başını Aka'nın omzuna yaslaması dikkat çekti.

Bensu Soral'ın eşi Hakan Başı'nda ünlü fenomen Mina Ceran ile Emirgan'daki bir mekanda eğlendiği ve oldukça samimi olduğu iddia edildi.

Hakan Baş'ın ihanet ettiği yönünde çıkan haberlerin ardından ortak bir açıklama paylaşan ikili, şu ifadeleri kullandı:

"Dün gece bazı mecralarda yer alan haberler in içeriği gerçek dışıdır. Haber de adı geçen kişi her ikimizin de uzun süredir tanıdığı arkadaşımızdır... Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var"