Hakan Altun taburcu oldu... Doktoru son halini paylaştı

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, Kanal D'de ekrana getirilen Şarkılar Beni Söyler programını çekimlerinden önce rahatsızlanarak apar topar hastaneye kaldırıldı. Bir süre tedavi gören Hakan Altun, önceki gün taburcu edildi. Altun'un doktoru ünlü şarkıcının son halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Hakan Altun, Şarkılar Seni Söyler programının çekimleri önceki fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Damar tıkanıklığı olduğu teşhis edilen Hakan Altun, apar topar hastaneye kaldırıldı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Hakan Altun'dan güzel haber geldi.

Hakan Altun geçtiğimiz gün taburcu olurken doktoru sosyal medya hesabından ünlü şarkıcı ile verdiği pozu 'Ve biraz tatsız başlayan bu hikaye mutlu sonlar biter' notuyla paylaştı. Dinlenmeye çekilen Hakan Altun, Bodrum'da 2 ay dinlenecek ve çalışmayacak.

NE OLMUŞTU?

2017 yılında ameliyata alınan Hakan Altun'un beyninin sağ tarafında bulunan mandalina büyüklüğündeki iyi huylu tümör alınmıştı. Ameliyatı gerçekleştiren doktor, 'Beyin zarında gelişen bir tümör 8-9 yıllık olduğunu tahmin ediyorum. Genelde bu tip tümörler iyi huylu çıkıyor çok başarılı bir ameliyat geçirdik. Gerçi tümör patolojiden sonra net bir cevaba ulaşırız ama mandalina büyüklüğündeki urun iyi huylu olduğuna inanıyorum' ifadelerini kullanmıştı.