Hakan Altun sorusunu duyan Gonca Vuslateri isyan etti! 'Tutturdunuz Hakan da Hakan'

Hakan Altun ile ayrılmasının ardından magazin gündeminde sıkça adı geçen ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Cihangir'de köpeğini yürüyüşe çıkardığı esnada görüntülendi. Babasının kalp krizi geçirdiğini söyleyen Vuslateri, muhabirlerin ısrarla Hakan Altun'u sormasına isyan etti. Vuslateri 'Tutturdunuz Hakan da Hakan' diyerek tepkisini gösterdi.

Köpeğini gezdirirken Cihangirde objektiflere yansıyan Gonca Vuslateri, muhabirler ile ayaküstü sohbet etti. 'Babacığıma iki tane stent takıldı. Çok şükür şimdi çok iyi, Allah bize bağışladı' diyen Gonca Vuslateri, Hakan Altun sorusunu duyunca küplere bindi.

'TUTTUTDUNUZ HAKAN DA HAKAN'

Muhabirler ısrarla ünlü oyuncuya Hakan Altun ile ilgili sorular sordu. Vuslateri, 'Bir tutturdunuz Hakan da Hakan, geçmiş olsun diyen yok. Sevgili babacığım kalp krizi geçirdi, kimse sormadı. Varsa yoksa Hakan, hayatta daha önemli şeyler var' sözleri ile isyan etti.

Altın sevmediği halde küpe ve kolyesini takan Vuslateri, 'Siz altın sevmez, takmazdınız' sözleri üzerine 'Çok kıymetli bir arkadaşım hediye etti, takmamazlık olmaz. Zaten altın fiyatları da düştü' dedi.