Hailey Baldwin'in hastalığı ortaya çıktı... Meğer kalbi delikmiş

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ile mutlu bir evliliği olan Hailey Baldwin, geçtiğimiz ay geçirdiği geçici felç nedeniyle tüm sevenlerini korkuttu. Ünlü model Hailey Baldwin, sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada kalbinin delik olması nedeniyle ameliyat masasına yattığını açıkladı.

Dünyaca ünlü model Hailey Baldwin, eşi Justin Bieber ile kahvaltı yaptığı esnada geçici felç geçirmesi ile herkesi koruttu. Apar topar hastaneye kaldırılan Hailey Baldwin, tedavi altına alınmıştı.

Kaliforniya'nın Palm Springs bölgesindeki bir hastanede tedavi gören Baldwin, yaşadığı kötü günleri haftalar sonra sosyal medya hesabından paylaştı. Hailey Baldwin, daha sonra da o sabah yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"Justin ile kahvaltı sofrasında otururken sağ kolumda bir tuhaflık hissetim. Parmak uçlarımda uyuşukluk vardı ve tuhaftı. Kocam iyi olup olmadığımı sordu. Ama konuşamadığımı fark ettim. Aniden, felç geçirdiğimi düşündüm."

Tetkiklerin sonucunda Baldwin Bieber'ın "halk arasında hafif felç" olarak adlandırılan "Geçici İskemik Atak" geçirdiği belirlendi.

Ünlü modelin halk arasında "delik kalp" olarak bilinen "Patent Foramen Ovale" adlı sorunu bulunduğu ortaya çıktı. Kan pıhtısına da bu durumun neden olduğu anlaşıldı. Hailey Baldwin daha sonra 12- 13 milimetrelik bu deliğin kapatılması için bir operasyon geçirdi. Baldwin, bu operasyonun başarılı geçtiğini ve hızla iyileşmeye başladığını da sözlerine ekledi.