Hafsanur Sancaktutan Bergüzar Korel'in setlerin çalışma saatleriyle ilgili sitemi hakkında konuştu

Güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, önceki akşam kuaförden çıkarken görüntülendi. Bergüzar Korel'in geçtiğimiz günlerde setlerin çalışma saatleriyle ilgili sitemde bulunması hakkında konuşan Hafsanur Sancaktutan dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sancaktutan, ''Her setin saat programı farklı oluyor. Mesela bazı setlerde 12 saat uygulaması yapılıyor. Benim setim çok güzel geçti. Ekip de eğlenceli olunca güzel geçiyor ama tabii ki şartlar zor'' dedi.

Levent'teki bir kuaförden çıkarken objektiflere yansıyan Hafsanur Sancaktutan, "Saç bakımı için geldim. Kuaföre gelince kendimi mutlu hissediyorum" dedi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Final yapan dizisi 'Ya Çok Seversen' ile ilgili konuşan Sancaktutan, "Çok eğlendik, güzel bir serüven oldu benim için. İlk defa yaz işi yapmıştım. Her şey harikaydı, şimdi biraz dinleneceğim" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Sancaktutan'a, Bergüzar Korel'in geçtiğimiz günlerde setlerin çalışma saatleriyle ilgili sitemde bulunması soruldu.

Oyuncu, "Her setin saat programı farklı oluyor. Mesela bazı setlerde 12 saat uygulaması yapılıyor. Benim setim çok güzel geçti. Ekip de eğlenceli olunca güzel geçiyor ama tabii ki şartlar zor" dedi.