Hadise'yle boşanan Mehmet Dinçerler'den hakkındaki iddialara cevap... Bakın sahte yüzük ve robot süpürge için neler söyledi

Geçtiğimiz aylarda Hadise ile olan 5 aylık evliliğini tek celsede bitiren Mehmet Dinçerler, konuk olduğu programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sahte yüzük, robot süpürge ve gümüş tepsi iddiaları hakkında konuşan Mehmet Dinçerler, ''Böyle bir şey söz konusu olamaz. Gördükçe gülüyorum, insanlar eğlence çıktı'' dedi. Dinçerler, açıklamaları ile sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü şarkıcı Hadise ile Mehmet Dinçerler, 5 aylık evliliklerini bitirerek magazin gündemine bomba gibi düştü. Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye aldığı yüzüğün sahte olduğu boşanma esnasında robot süpürge ve gümüş tepsiyi geri istediği iddiası çok konuşulmuştu. Bir programa konuk olan iş insanı, hakkındaki iddialara tek tek cevap verdi.

Dinçerler, "Sahte yüzük haberlerinin gerçeği nedir? sorusuna "Bir kere öyle bir şey olamaz. Tamamen hem beni hem de ilişkime karşı itibar suikastı yapılmak için bunların yapıldığını düşünüyorum. Özellikle beni şahsi olarak itibarsızlaşma ve algı oluşturma süreci yaşadık. Bu süreçte de herkes istediğini söyledi. Ben hiçbir zaman bunlara cevap vermedim. Çünkü cevap vermeye tenezzül etmedim. Önemli olan bunun maddi değerinden ziyade sembolik değeri olduğunu düşünüyorum" cevabını verdi.

"Küçük şeylerin peşinden koşan biri misin? Robot süpürge veya tepsi gibi?" sorusuna da şöyle cevap verdi: "Bu eğlenceli bir haber aslında. İnsanlar da bunu çok eğlenceli boyutlara taşıdı. Ben de gördükçe gülüyorum, insanlara eğlence çıktı. Tabi ki hayatım boyunca böyle ufak tefek şeylerin peşinde koşmuş biri değilim."