Hadise'yi çabuk sildi! Mehmet Dinçerler, sevgilisiyle yemekte ilk kez net görüntülendi

Ünlü şarkıcı Hadise ile boşanmasıyla büyük ses getiren iş insanı Mehmet Dinçerler biten evliliğinden 1 ay sonra kalbini aşka yeniden açtı. Mehmet Dinçerler ile sevgilisi bir mekanda yemek yerken görüntülendi. Keyifli halleri ile dikkat çeken ikili ilk kez net olarak görüntülenmiş oldu. Dinçerler'in sevgilisine aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı.

Ünlü şarkıcı Hadise ile Mehmet Dinçerler, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törenin ardından nikah masasına oturdu. Ancak Mehmet Dinçerler ile Hadise'nin evliliği 4,5 ay sürdü. Ünlü çiftin boşanmasının üzerinden 1 ay geçmesine rağmen Dinçerler yeni bir aşka yelken açtı.

Dinçerler'in Kuveytli şarkıcı Rawan Bin Hussain'in ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Mehmet Dinçerler'in Nişantaşı'nda lüks bir otelde üç gün için 70 bin TL ödediği bir oda tuttu. İş insanı, sevgilisi Rawan Bin Hussain için dünyaca ünlü bir markanın çantasını da aldı. Dinçerler, çanta için 49 bin TL ödedi. Rawan Bin Hussain, Instagram hesabında bu jestlerin fotoğraflarını 6,9 milyon takipçisiyle paylaştı.

MEHMET DİNÇERLER İLE YENİ SEVGİLİSİ İLK KEZ NET GÖRÜNTÜLENDİ

İkili geçtiğimiz gün yemek yerken görüldü. Bu çiftin ilk net fotoğrafı oldu.