Hadise'nin korku dolu anları! Takıntılı hayranı gece yarısı kapısına dayandı

Kaan Yıldırım ile barışmasının ardından paylaştığı fotoğrafla gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, korku dolu anlar yaşadı. Hadise'nin takıntılı hayranı İstinye'de oturduğu siteni önüne geldi ve ünlü şarkıcıyı rahatsız etmeye başladı. Hadise, Tarık D. hakkında uzaklaştırma kararı aldırırken 'Bu olayın daha önce beni rahatsız ettiği için davacı olduğum Ümit S. ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum' açıklamasında bulundu.

İstinye'de lüks bir sitede oturan Hadise, geçtiğimiz gece korku dolu anlar yaşadı. Tarık D. adlı takıntılı hayranı nedeniyle zor anlar yaşayan Hadise, harekete geçti. Tarık D., Hadise tarafından davet edildiğini söyleyerek siteye girmeye çalıştı. Güvenlik görevlileri durumdan şüphelenirken Hadise'nin orada oturmadığını söyledi ve adamı gönderdi.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre, Tarık D. aynı günün öğle saatlerinde yeniden sitenin önüne gelip Hadise’yi görmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Hadise Emniyet’e giderek şikâyetçi oldu.

Hadise, verdiği ifadesinde 'Bu olayın daha önce beni rahatsız ettiği için davacı olduğum Ümit S. ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum' dedi. İfade vermek için karakola götürülen Tarık D. 'Hadise’den imza almak istedim. Ümit S. adlı kişiyi tanımam' dedi.

İstanbul Aile Mahkemesi, Tarık D. hakkında Hadise’ye 1 ay uzaklaştırma kararı verirken uymaması halinde 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsine tabi tutulacak.