Hadise'nin ev çilesi sona erdi! İbrahim Çelikkol'un kiracısıydı, Mehmet Dinçerler ile orada yaşıyordu

Hadise ile Mehmet Dinçerler evli kaldıkları 5 ay içerisinde İbrahim Çelikkol'un kiracısı olmuşlardı. Boşanma kararı aldıktan sonra ev arayışına giren Hadise'nin, o zamanlar eşi olan Mehmet Dinçerler'in kirayı ödememesi nedeniyle ev sahibi İbrahim Çelikkol'a karşı mağdur kaldığı öne sürülmüştü. Ünlü şarkıcı aradığı yeni evini buldu.

Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile 5 ay evli kalmışlardı. Evlilikleri döneminde oyuncu İbrahim Çelikkol'un kiracısı olmuşlardı. Boşanma kararı aldıkları zaman evden ayrılan Mehmet Dinçerler'in, Hadise'ye ev konusunda borç bıraktığı dahi öne sürülmüştü. Öyle ki İbrahim Çelikkol'un da, Hadise'ye bu konuda destek olduğu ve üsteleme yapmadığı da iddialar arasındaydı. Ünlü şarkıcının kendisine yeni bir ev aradığı biliniyordu. Aradığı evi Yeniköy'de buldu.

HADİSE'NİN YENİ EVİNE DUDAK UÇUKLATAN ÜCRET

Evliliğine dair her şeyi hayatından tamamen çıkaran Hadise, aradığı evi İstanbul Yeniköy'de buldu. Kendisine bir yalı dairesi alan Hadise'nin 40 milyon TL ödediği iddia edildi. Ünlü şarkıcı önümüzdeki günlerde yeni evine yerleşecek.