Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler ile aralarındaki krize meğer anneler dahil olmuş

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in evliliklerinde kriz yaşandığı iddiası, magazin gündeminde büyük ses getirmişti. Çiftin neden kavga ettikleri, haklarında boşanma haberlerinin çıktığı merak konusu olmuştu. Annelerin dahi dahil oldukları olayda, Hadise ile Mehmet Dinçerler'in arasındaki krizin asıl sebebi ortaya çıktı.

Hadise ile Mehmet Dinçerler arasındaki kriz, çiftin boşanacakları iddialarına kadar yükselmişti. Mart ayında evlenen Hadise ile Mehmet Dinçerler'in neden böyle bir kriz yaşadıkları ise merak ediliyordu. Annelerin bile dahil oldukları olayda, Hadise ile Mehmet Dinçerler'in yaşadıkları krizin asıl sebebi ortaya çıktı. İddiaya göre; ünlü iş insanı artık baba olmak istiyor ancak ünlü şarkıcı Hadise, yoğum iş temposunu neden göstererek anne olmaya henüz sıcak bakmıyor.

HADİSE İLE MEHMET DİNÇERLER ARASINDAKİ KRİZİN ASIL SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan çiftin barışması için anneler de devreye girdi. Her iki ismin annesi de, çocuklarının barışması için yoğun çaba sarf ediyorlar.

Ayrılık iddiaları hakkında konuşmayan çiftin, bu konuda sessizliği tercih ettikleri konuşuluyor. Ayrıca Mehmet Dinçerler'in yayınladığı son videoda, alyansını taktığı da görülüyor.