Hadise'den yeni aşk sinyalleri... O yorum her şeyi ele verdi! Yeni sevgili rotası Fransa mı?

Ünlü şarkıcı Hadise eşi Mehmet Dinçerler'den boşandıktan sonra yeni bir ilişki haberi ile gündeme gelmeye başladı. Mehmet Dinçerler ile sadece 4.5 ay evli kalan Hadise, şimdilerde Fransız kick boks sporcusu ve şampiyonu Cyril Benzaquen ile anılıyor. Hadise ile Cyril Benzaquen arasındaki aşk iddiasını, sosyal medyadaki tek bir yorum çıkardı.

Hadise'nin aşk hayatı çıkan yeni haberler ile gündem olmaya devam ediyor. İş insanı Mehmet Dinçerler ile 4.5 ay süren evliliğin ardından boşanan Hadise, şimdilerde yeni bir aşk haberi iel gündemde. Ünlü şarkıcının, Fransız kick boks şampiyonu Cyril Benzaquen ile yeni bir aşka yelken açmaya başladığı öne sürüldü.

HADİSE'DEN YENİ AŞK SİNYALLERİ... O YORUM HER ŞEYİ ELE VERDİ!

Takvim'in haberine göre; ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medyada yaptığı yorum ile gündem oldu. "Yeni bir aşka mı yelken açtı?" sorusunu akıllara getirdi. Ünlü şarkıcı, Fransız kick boks şampiyonu Cyril Benzaquen ile sosyal medya üzerinden yorumlaştı.

Hadise, Cyril Benzaquen'e kalpli yorumlarda bulundu. Hadise de bu yoruma, kalp emojisi ile cevap verince aşk iddiaları ortaya atılmaya başladı.

İşte Hadise ile Cyril Benzaquen'in o yorumlaşması!