Hadise'den Seren Serengil'in sözleri sonrası isyan dolu açıklama! İlk destek Seda Bakan'dan geldi!

Şarkıcı Hadise, magazin programı Söylemezsem Olmaz'da hakkında çıkan haberlere isyan etti. Sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Hadise, Seren Serengil'in de içerisinde bulunduğu Söylemezsem Olmaz ekibine adeta ateş püskürdü. Ünlü şarkıcıya ilk destek ise, aynı zamanda en yakın arkadaşı olduğu da bilinen oyuncu Seda Bakan Erel'den geldi. Seda Bakan Erel, arkadaşının paylaşımına sosyal medyadan yer verdi.

Hadise, özel hayatı hakkında bazı iddiaların ve haberlerin yer aldığı magazin programı Söylemez Olsam ekibine sosyal medya üzerinden cevap verdi. Kendisi hakkında iddialarda bulunan Seren Serengil ile ekibin diğer üyeleri Bircan Bali ve Arto Dalga'yı isim vermeden hedefine aldı.

Hadise açıklamasında, "Müzikle mutlu olan, işime aşık olan ve aileme bakan bir insanım. Ben hayatı, hayatımı ve sevenlerimi çok seviyorum. Siz istediğiniz sürece ben sahnelerde olacağım, şarkılarımı söylemeye devam edeceğim. Kariyerim boyunca kimseyle polemiğe girmedim. Bana Roberto Carlos bacaklı diyenler oldu, obez diyenler oldu ve daha neler söylendi ama ben hep sustum. Asla polemiğe girmedim." ifadelerine yer verdi ve tehdit edildiğini öne sürdü.

HADİSE'YE İLK DESTEK SEDA BAKAN'DAN

Hadise'nin paylaşımı sonrası ilk destek yakın arkadaşı Seda Bakan Erel'den geldi. Instagram hesabından Hadise'nin paylaşımını yayımlayan ünlü oyuncu, "Üzülme canım Hadise'm. Sen iyi ol, her şey yoluna girer" ifadelerini kullandı.

SEREN SERENGİL'DEN HADİSE'YE CEVAP

Öte yandan Hadise'ye Seren Serengil'den de cevap gecikmedi. Serengil, Hadise'ye kastettiği gibi bir tehdit vb. durumda bulunmadıklarını söyledi.