Hadise'den boşanır boşanmaz onunla görüntülenmişti... Zehra Çilingiroğlu'na Mehmet Dinçerler sorusu!

Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler, Hadise'den boşanma sürecinde Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu ile görüntülenmişti. Hülya Avşar'ın aralarında ilişki var haberlerine sert çıktığı olay taraflardan Zehra Çilingiroğlu'na da soruldu. Genç isim bu sorulara cevap vermemeyi tercih etti.

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu, Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler ile görüntülenmişti. Hülya Avşar, kızı hakkında çıkan bu haberler için sert tepki göstermiş ve kızının iftiraya uğradığını belirtip mahkemeye vereceğini söylemişti. Zehra Çilingiroğlu, konuyla ilgili olarak avukatı Arca Açıkel aracılığı ile şu açıklamayı yapmıştı:

"Müvekkilimiz Zehra Çilingiroğlu'nun son dönemde evliliği ile gündemde olan Mehmet Dinçerler ile birlikte olduğuna dair çıkan haber hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Beyaz Magazin sunucuları tarafından Türk aile hayatı ahlakına yakışmayan iftiraları içeren ve bir genç kızın geleceğini etkileyecek şekilde, gerçekle bağdaşmayan iddialara konu olan bu haberi şiddetle kınıyor ve kabul etmiyoruz."

"Söz konusu haberde yer alan iddiaların tamamı mesnetsizdir. Haberde iddia edilenin aksine müvekkilimiz Zehra Çilingiroğlu erkek arkadaşının da bulunduğu bir ortamda arkadaş grubuyla eğlenmişlerdir."

"Tamamen çarpıtılan görüntülerle, magazin haberi yaratma dürtüsüyle kurgulanmış olunan bu haber, müvekkillerimiz Zehra Çilingiroğlu ve Hülya Avşar'ın itibarını zedelemeye yöneliktir. Konu hakkında tüm hukuki ve cezai başvuru haklarımızı kullanacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz."

Mehmet Dinçerler ile sadece yakın arkadaş olduklarını belirten Zehra Çilingiroğlu, konuyla alakalı konuşmak istemedi.

Çilingiroğlu, "Lütfen arkadaşlar, bana böyle şeyler sormayın. Cevap vermek istemiyorum" dedi.