Bomba iddia! ''Hadise ve Kaan Yıldırım'ın arasına Reynmen girdi''

Günlerdir konuşulan Kaan Yıldırım ve Hadise'nin ayrıldı iddiası doğru çıktı. Hadise bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kaan Yıldırım ile ilişkisini sonlandırdığını açıkladı. Hadise yaptığı paylaşımda ''Aşk çok güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor.” ifadelerine yer verdi. Öte yandan ikilinin ayrılığı ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Hadise ve Kaan Yıldırım'ın ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu yılın en çok konuşulan çiftlerinden Hadise ve Kaan Yıldırım'ın uzun süredir ayrıldıkları konuşuluyordu. Geçtiğimiz günlerde Kaan Yıldırım sosyal medya hesabından Hadise'nin fotoğrafını paylaşınca bu iddiaların asılsız olduğu düşünülmüştü. Hadise ise bugün yaptığı açıklamada ilişkilerini sonlandırdıklarını açıkladı. Bazı iddialara göre ikilinin ayrılmasında Reynmen'in etkisi oldu.  

ARALARINA REYNMEN Mİ GİRDİ?

Kaan Yıldırım ve Hadise’nin ilişkisinin bitmesinde Reynmen’in etkili olduğu konuşulmaya başlandı. Reynmen'in "Ela" şarkısı ile dans eden Hadise, sosyal medyada çok konuşulmuştu. Hadise'nin uzun süre gündemde kalan o videosunu Reynmen'in çektiği iddiası kulislerde dolanıyordu.

Aradan aylar geçtikten sonra Hadise, Kaan Yıldırım ile ilişki yaşamaya başlamış ve bu sırada Hadise'nin Reynmen'in şarkısında dans ettiği videoyu Instagram hesabından kaldırması dikkat çekmişti. Hadise'nin çok sayıda beğeni alan bu videoyu Kaan Yıldırım istemediği için kaldırdığı konusu gündeme gelmişti.