Hadise O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? O Ses Türkiye jürileri kimler?

Geçtiğimiz yıl pandemi sebebiyle ekrana gelemeyen 'O Ses Türkiye'nin yeni sezonda Tv8 ekranlarında yayınlanması bekleniyor. Büyük bir heyecanla beklenen yarışmada; jüri koltuğunda kimlerin oturacağı da bir hayli merak ediliyor. Hadise O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? O Ses Türkiye jürileri kimler? gibi soruların yanıtları ise yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte tüm merak edilenler...

Son olarak 'O Ses Türkiye Rap' yarışmasında jüri koltuğunda oturan Hadise'nin, 'O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda olup olmayacağı tüm herkes tarafından merak ediliyordu. Ünlü şarkıcının yarışmadaki geleceği belli oldu. Hadise O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? O Ses Türkiye jürileri kimler? gibi soruların yanıtları ise yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

HADİSE O SES TÜRKİYE'DEN AYRILDI MI?

Başladığı 2011 yılından bu yana O Ses Türkiye'de jüri koltuğunda oturan şarkıcı Hadise'nin, 2021-2022 sezonunda O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapıp yapmayacağı merak ediliyordu. Hadise'nin ayrıldığı hatta yerine müzisyen ve şarkıcı Gülşen'in getirildiği iddia edilmişti.

Hürriye'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Yıllardır "O Ses Türkiye" programının jüri koltuğunda oturan Hadise, yeni sezonda olmayacak.

ÇEKİMLER BAŞLIYOR

Öte yandan geçen sene yayınlanmayan 'O Ses Türkiye' yarışmasının yeni sezon çekimlerinin Kasım ayında başlaması bekleniyor.