Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliği bitti mi? Hadise boşandı mı?

Ünlü şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler'in evliliğindeki sorunlar çözülemedi ve evlilikte son viraja girildi. Geçtiğimiz Nisan ayında evlenen ünlü çift, 5 aylık evliliklerinin ardından boşanmaya karar verdiklerini duyurmuştu. Çok konuşulan boşanmanın ayrıntıları merak edilirken dava bugün Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde görülüyor. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Son günlerde magazin kulislerinde konuşulan isimlerin başında Hadise geliyor. Nisan ayında Mehmet Dinçerler ile evlenen güzel şarkıcı evlilikte ki sorunlarını aşamayınca boşanma davası açtığını duyurmuştu. Hadise ve Mehmet Dinçerler'in boşanma davası bugün saat 16.00'da Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde görülecek. Peki, Hadise boşandı mı? Hadise ve Mehmet Dinçerler'in evliliği bitti mi? İşte tüm detaylar...

HADİSE BOŞANDI MI?

Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile Nisan ayında dünya evine girmişti. 5 aylık evlilik bugün resmen bitti. Hadise ve Mehmet Dinçerler, Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde bugün görülen ilk duruşmaya katılmadı. Kararını açıklayan mahkeme, ünlü çifti tek celsede boşadı.

İddiaya göre evliliklerinin bitme nedeni Hadise'nin, klibinde ve konserinde Murda'yla samimi görüntüler vermesi olarak konuşuluyor. Bu samimi görüntülere Mehmet Dinçerler ve ailesinin tepki gösterdiği ortaya çıktı. Öte yandan Dinçerler'in Hadise'nin sahne kıyafetlerine karıştığı, bu sebeple Hadise'nin ayrılık kararı aldığı öne sürülmüştü.

Kendisine yapılan psikolojik baskı sonrası ünlü şarkıcı Hadise, iddialara göre dayanamayarak boşanma davası açtı. Avukatı Dr. Hakan Öncel aracılığıyla harekete geçen ünlü şarkıcı, 30 Nisan'da evlendiği iş insanı Mehmet Dinçerler'le yolunu ayırmak için Beykoz 2. Aile Mahkemesi'ne başvurdu.

"NASIL SARILIRSIN? EVLİSİN"

Mehmet Dinçerler'in ve ailesinin, şarkıcının meslektaşına sarılmasına kızdığı ve evde kriz çıktığı gündemde olan konular arasında. Ailenin, Hadise'ye, "Nasıl sarılırsın? Evlisin" sözleriyle, baskı yaptığı öğrenildi. Şarkıcının, yapılan birçok baskıya dayanamayıp, ayrılmaya karar verdiği ve dava açtığı iddia edildi.