Hadise 'Belçika adına Eurovision'a katılırım' dedi, sosyal medya ikiye bölündü... İlk tepki Işın Karaca'dan geldi

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde Belçika'da MNM Radyo'da Peter Van de Veire'in programına konuk olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'Belçika adına Eurovision Şarkı Yarışması'na neden katılmayayım ki?' diyen Hadise, sosyal medyanın gündemine otururken Işın Karaca, 'Algı değiştirme oyunları... Bayılırım' yorumuyla dikkatleri üzerine çekti.

Kaan Yıldırım ile ayrıldığı yönünde haberler çıkarken sessizliğini koruyan O Ses Türkiye Rap yarışmasının jüri üyesi Hadise, Belçika'da MNM Radyo'da Peter Van de Veire'in programına konuk olmasının ardından gündeme bomba gibi düştü.

Hadise, 'Belçika adına Eurovision Şarkı Yarışması'na neden katılmayayım ki? Belçika için Eurovision'a gitmek istiyorum ama kimse bana teklif etmedi' sözlerinin ardından sosyal medyayı ikiye böldü.

Hadise'nin Eurovision açıklamasının ardından en dikkat çeken yorumu ise Işın Karaca yaptı. Karaca, 'Aaa algı değiştirme oyunları, bayılırım' diye yazdı. Işın Karaca, Hadise hakkında çıkan iddialara gönderme yaptı. Bir sosyal medya kullanıcısının tepki göstermesine şu yanıtı verdi: 'Bot hesap ötede oyna! Hadiş.'