Hadise ayrılığı Kaan Yıldırım'a yaramadı! Yeni imajı yorum yağmuruna tutuldu

Hadise ile ayrılık kararı almasından sonra soluğu arkadaşları ile tatilde alan yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile dikkat çekti. İmajını değiştirip sakalını uzatan Kaan Yıldırım'ın son halini gören sosyal medya kullanıcıları 'Ayrılık yaramamış' ve 'Hadise 'İyi ki ayrıldım' demiştir.' gibi yorumlarda bulundu.

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşamaya başlayan Kaan Yıldırım, bir kez ayrılıp barıştığı sevgilisi ile yeniden ilişkisini noktalama kararı aldı.

Sosyal medyada birbirini takipten çıkaran Hadise ve Kaan Yıldırım gündeme geldi. Ayrılığın ardından Hadise, müzik çalışmalarına ağırlık verirken Kaan Yıldırım yakın arkadaşları ile tatile çıktı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan yakışıklı oyuncu dikkatleri üzerine çekti. Sakalını ve saçını uzatan Kaan Yıldırım'ın yeni imajı yorum yağmuruna tutuldu.

Sosyal medya kullanıcıları 'Survivor yarışmacısı gibi olmuş...', 'Hadise 'iyi ki ayrıldım' demiştir.', 'Gitmiş canım çocuk!', 'Hiç olmamış Kaan, ayrılık sana iyi gelmedi' gibi yorumlarda bulundu.

İşte Kaan Yıldırım'ın yeni imajı...