Hacıoğlu, rol arkadaşı Melisa Aslı Pamuk'a sert çıktı: Mülteci değilse gelmeliydi

İsmail Hacıoğlu, “Cem Karaca'nın Gözyaşları” filmindeki rol arkadaşı Melisa Aslı‘nın galaya katılmamasına “Fransa'ya mülteci olarak yerleşmediyse gelmeliydi” sözleriyle tepki gösterdi.

Sanatçı Cem Karaca'nın hayatının anlatılacağı "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin galası AKM'de gerçekleşti. Fransa'nın Lille takımında forma giyen Yusuf Yazıcı'yla aşk yaşayan Melisa Aslı Pamuk, geceye katılmadı. Filmde Karaca'yı canlandıran İsmail Hacıoğlu, sanatçının ilk eşi Sema Özgür'ü oynayan Pamuk'un galaya gelmemesiyle ilgili, "Fransa'ya mülteci olarak yerleşmediyse gelmeliydi" dedi. Pamuk'un galaya 'Paris Moda Haftası'na yer alması nedeniyle katılmadığı öğrenildi. Pamuk, daha öncede yer aldığı 'Kadınlara Mahsus'un galasına, Lille'deki evlerine giren hırsızın pasaportlarını da çalması nedeniyle katılmamıştı. İkili, yeni pasaportlarının çıkmasından sonra soluğu Dubai'de almıştı.

Melisa Aslı Pamuk, Instagram'da moda haftasına katıldığı bir resmi yayınladı.

20 YIL SONRA SAHNEDE

Filmin sonunda, sanatçının oğlu Emrah Karaca ve İsmail Hacıoğlu sahneye çıktı. İkili, Karaca'nın unutulmaz eserlerinden' Tamirci Çırağı'nı birlikte yorumladı. Şarkının bir bölümü ise hologram yöntemi ile sahneye yansıtılan Cem Karaca'nın görüntüsü ve sesi eşliğinde sunuldu. 20 yıl sonra sahnede sanatçıyı görenler duygusal anlar yaşadı.