Nazlı Kayı aslen nereli, babası kimdir? Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Kayı kimdir, kaç yaşında?

Geçtiğimiz yıl aralık ayında nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan cemiyet hayatının ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı evlendi. Hacı Sabancı, sosyal medya hesabında düğünden bir kareyi ''Meet the Mrs'' (Karımla tanışın) notu ile paylaştı. Bu gönderinin ardından Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Kayı kimdir? Nazlı Kayı kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte Nazlı Kayı hakkında tüm merak edilenler...

Geçen yıl aralık ayında nişanlanan cemiyet hayatının ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, nikah masasına oturdu. Balayı için tatile çıkan çift, nikahtan kareleri takipçileriyle paylaştı. Bu haberin ardından sosyetik güzel Nazlı Kayı hakkında araştırmalar hız kazandı. 28 yaşında olan Nazlı Kayı, Bursalı bir ailenin kızı. Liseye kadar Bursa'da yaşayan Kayı, lise eğitimi için İstanbul'a yerleşti ve bir daha da Bursa'ya dönmedi. İşte hakkında tüm merak edilenler...

HACI SABANCI'NIN EŞİ NAZLI KAYI KİMDİR?

28 yaşında olan Nazlı Kayı, Bursalı bir ailenin kızı. Liseye kadar Bursa'da yaşayan Kayı, lise eğitimi için İstanbul'a yerleşti ve bir daha da Bursa'ya dönmedi. Koç Lisesi mezunu olan Nazlı Kayı, Londra'daki University Of Westminster'da hukuk bölümünden mezun oldu.

Ardından İstanbul Modern'de sanat tarihiyle ilgili dersler almaya başladı. Nazlı Kayı uzun bir süredir, cemiyetin yakından tanıdığı bir isim olan Hacı Sabancı ile birlikte. Hacı Sabancı, 2020 kasım ayında üç yıldır aşk yaşadığı Nazlı Kayı'ya romantik bir akşam yemeğinde, tektaş yüzükle evlilik teklif etmişti.

İş insanı Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı 9 Ekim tarihinde gerçekleştirilen törenle hayatlarını birleştirdi.

HACI SABANCI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Hacı Sabancı 1987 yılında doğdu. Ömer ve Arzu Sabancı'nın en büyük oğludur. Amerika/Boston TUFTS University'de ekonomi eğitimi aldı.

Lisans ve lisansüstü eğitimini yurt dışında tamamlayan Hacı Sabancı, en iyi tecrübeyi babası Ömer Sabancı'nın yanında öğreneceğini düşünerek Türkiye'ye döndü.

Amerika'da aldığı eğitimin ardından dokuz yıldır babasıyla birlikte Densa Holding'de çalışıyor. "Asla işkolik değilimdir" diyen Hacı Sabancı'nın en büyük tutkusu ise sanat ve Beşiktaş.

Hacı Sabancı'nın Türk sanatçılar olmak üzere tablo, heykel, video art gibi değişik çağdaş sanat eserlerinden oluşan bir koleksiyonu var.