'Güzelliğim yüzünden sorun yaşıyorum' diyen Nurcan Salman'a Alişan'dan yanıt

Nurcan Salman paylaştığı video ile sosyal medyanın dilinde… Paylaştığı videoda “Yürüyorum insanlar bayılıyor, adam kaza yapıyor. Yollarda, yerlerde insanlar” diyen Nurcan Salman’a Alişan’dan yanıt geldi.

Sosyal medyadan video paylaşan bir kadın,  “Ben güzelliğim yüzünden bu kadar sorun yaşayacağımı düşünmemiştim. Ama artık bu durumdan rahatsız olmaya başladım. Yürüyorum insanlar bayılıyorlar, adam kaza yapıyor, sorumlusu ben oluyorum. Bu durumdan yoruldum. Evimden çıkamıyorum, yollarda, yerlerde insanlar, sonra ben ilgilenmek zorunda kalıyorum” diyor. 

ALİŞAN Tİ’YE ALDI

Instagram'da hızla yayılan bu videoya Alişan tepkisiz kalmadı. Alişan, "Güzelliğim yüzünden sorun yaşıyorum" diyen kadını "Yardımcı olmak adına paylaşmak istedim… Lütfen artık bu hanımefendiyi görenler, yoluna baksın... Güzelliği yüzünden mağdur olmasın artık... Lütfen" sözleriyle ti'ye aldı.


Alişan'ın bu paylaşımına hem ünlü isimlerden de yorumlar geldi:

Lerzan Mutlu: Şaka mı bu ya?

Demet Akalın: Hahhahahha
Pınar Dilşeker: Dikkat edelim

NURCAN SALMAN KİMDİR?

Ünlü isimlerin de hakkında yorum yaptığı isim 2013 yılında Bugün Ne Giysem yarışmasına katılan, 35 yaşındaki Nurcan Salman çıktı. 2. Sayfa programına konuk olarak katılan ve Mardinli olduğunu belirten Nurcan Salman yarışmada finale kadar kalmayı başarmış. Kız kardeşiyle kuaför salonu işleten Nurcan Salman, 15 kardeş olduğunu ifade etti.