Gürhan Altundaşar kimdir, kaç yaşında, nereli? Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar ayrıldı mı?

Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Gürhan Altundaşar ile 2018 yılında evlenmişti. İkilinin ayrıldığı haberi gündeme bomba gibi düştü. İddialara yanıt ise Merve Dizdar'dan geldi. Peki, Gürhan Altundaşar kimdir, kaç yaşında, nereli? Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar ayrıldı mı?

Gürhan Altundaşar ve Merve Dizdar 2018 yılından dünya evine girdi. Son dönemde yer aldığı dizi ile adından sıkça söz ettiren Merve Dizdar, sosyal medya hesabından ayrılık iddialarına yanıt verdi. Çok Güzel Hareketler 2 programında yer alan Gürhan Altundaşar kimdir, kaç yaşında, nereli? Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar ayrıldı mı?

GÜRHAN ALTUNDAŞAR KİMDİR?

Gürhan Altundaşar, 1984 yılında Ankara'da doğdu. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Çeşitli tiyatrolarda yer aldıktan sonra 2013 yılında İstanbul'a taşındı. 2016 yılında Yılmaz Erdoğan yönetimindeki BKM Mutfak ekibine katıldı. 2018'de kendisi gibi oyuncu olan Merve Dizdar ile evlendi.

2019 yılında Organize İşler Sazan Sarmalı adlı sinema filminde rol aldı, aynı yıl Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Çok Güzel Hareketler 2 adlı komedi programında yer almaya başladı. Bu programdaki "Açın Kapıyı" skeçlerinde canlandırdığı "Necdet" karakteri ile geniş kitlelere ulaştı.

MERVE DİZDAR VE GÜRHAN ALTUNDAŞAR BOŞANDI MI?

Masumlar Apartmanı'nın Gülbeni Merve Dizdar, konu hakkından Instagram hesabından açıklama yaptı. Başarılı oyuncu, "Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunun dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum." dedi.