Gürhan Altundaşar ile Merve Dizdar'ın boşanmalarıyla ilgili yeni iddia

Geçtiğimiz haftalarda 3 yıllık evliliklerini noktalayan ve ayrılık kararlarıyla sosyal medya büyük yankı uyandıran Gürhan Altundaşar ile Merve Dizdar'ın boşanma nedenleri olarak yeni bir iddia ortaya atıldı.

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Gülben rolüyle şöhreti elde eden oyuncu Merve Dizdar ile meslektaşı Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Gürhan Altundaşar, geçtiğimiz haftalarda boşanma haberleriyle gündem olmuşlardı. Herkesin örnek olarak gösterdikleri evliliklerinin bitmesiyle büyük şaşkınlık oluşturan çiftten Merve Dizdar yaptığı açıklamada, 'Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum.' ifadelerini kullanmıştı.

Oyuncuların boşanmalarıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. TV100'de yer alan habere göre; iki ismin boşanma kararı almasında Altundaşar'ın çocuk isteği etkili oldu. Dizdar ise bu isteğe sıcak bakmadı. İddialar ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.