Merve Dizdar'la aşk yaşadığı iddia edilen Uğur Uzunel ilk kez konuştu

Masumlar Apartmanı dizisinde birlikte rol aldığı Merve Dizdar ile adı aşk dedikodularına karışan Uğur Uzunel, konuya ilişkin sessizliğini bozdu. Geçtiğimiz akşam bir ödül törenine katılan Uğur Uzunel, Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar'ın boşanmasıyla ilgisi olmadığını söyleyerek 'Bu konu kapansa iyi oldur, böyle konuşmak bile ayıp' dedi.

TRT1 ekranlarının fenomen yapımlarından olan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakteri ile adından söz ettiren Merve Dizdar, 2018 yılında nikah masasına oturduğu Gürhan Altundaşar'dan boşanma kararı aldı. Ünlü çift yollarını ayırırken Dizdar ve rol arkadaşı Uğur Uzunel'in aşk yaşadığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz akşam düzenlenen bir ödül törenine katılan Uğur Uzunel, 'En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu' ödülüne layık görülürken Merve Dizdar hakkında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Uzunel, 'Merve sevdiğim arkadaşım. Bu konu kapansa iyi olur, biraz garip oluyor. İhanet kesinlikle yok. Biz arkadaş olarak daha iyi anlaşıyoruz. Böyle konuşmak bile ayıp bence. Merve'nin durumu ne bilmiyorum. Bu konuları konuşmaya değmez! Merve'ye de hadsizlik etmek istemem' dedi.