Gupse Özay'dan Barış Arduç'u kıskanıp kıskanmadığı sorusuna bomba cevap: Geceleri uyuyamıyorum

Barış Arduç ile mutlu bir evliliği olan Gupse Özay katıldığı ödül töreninde samimi açıklamalarda bulundu. Kadın hayranları tarafından ilgi gören Barış Arduç'u kıskanıp kıskanmadığı sorulan Gupse Özay, ''Kaç sene oldu artık... Geceleri uyku uyuyamıyorum'' dedi.

Gupse Özay ünlü isimlerin akın ettiği ödül törenine katıldı. Basın mensupları ile sohbet eden Gupse Özay, "Ben şimdilerde yeni bir proje yazıyorum. Hiçbir filmimin de ikincisini yazmıyorum şu an. Yazmam da diyemem ama. Sıkılabilirim gibi geliyor o yüzden... Belki yarın farklı düşünürüm ama şu an başka bir proje yazıyorum" dedi.

Eşi Barış Arduç'un kadın hayranları tarafından beğenilmesini değerlendirip ve bu durumu kıskanıp kıskanmadığına dair samimi açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, "Kaç sene oldu artık... Geceleri uyku uyuyamıyorum. Şaka... Yok canım, benim ruhumda yok. Bence bu kendine güvenmek ile alakalı. Kendine güveniyorsan kıskanmazsın. Benim havam iyidir, hoş bir havam var değil mi? Kendimi güzel bulmam ama havam iyidir. Kendimi çalışkan bulurum" diyerek güldü.

Barış Arduç'tan eşi Gupse Özay'a gönderme yapan muhabire olay cevap