Gupse Özay ile Barış Arduç evlendi! Önce nikah sonra düğün

Gupse Özay ile Barış Arduç, Çeşme'de evlendi. 5 kişinin katıldığı nikâhla dünyaevine giren çift, önümüzdeki yıl düğün yapacak.

RECEP ASLAN

6 yıldır beraberlik yaşayan oyuncu- senarist Gupse Özay ile Barış Arduç cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Çift dün Çeşme’de sürpriz bir nikâh yaptı. Geçtiğimiz aylarda Beykoz Konakları’ndan ev alan ikilinin Çeşme Belediyesi’nden nikâh günü aldığı ortaya çıktı. Nikâha şahitler ve belediye başkanı dahil olmak üzere toplam 5 kişi katıldı. Dünyaevine giren ikili, düğünü ise pandemi nedeniyle gelecek yıl yapmayı planlıyor. 32 yaşındaki Arduç, geçtiğimiz senelerde ‘evlilik’ iddiaları hakkında şunları söylemişti: “Günü geldiğinde haberiniz olur. Ben bu konuları çok konuşmayı sevmiyorum. Vakti geldiğinde sizinle paylaşırız. Mutluluk paylaştıkça çoğalan bir şeydir.” 

KIŞ OLACAĞINA YAZ OLSUN İSTEDİK! 

Nikâh sonrası açıklama yapan Barış Arduç “Ben zaten 3 sene önce evlilik teklif etmiştim. Fakat araya filmler, diziler ve senaryo çalışmaları girdi. Pandemiden dolayı nikâhı gününde yaptık. Yakınlarımızın katılacağı düğün eğlencesi için henüz bir karar vermedik” dedi. Gupse Özay ise “Bir anda karar verdi, kış olacağına yaz olsun istedik” açıklamasını yaptı.