Çağatay Ulusoy'un Yargı dizisini reddettiği ortaya çıktı

Uzun bir süredir dijital platformlarda yer alan projelerde yer almayı tercih eden Çağatay Ulusoy'un Yargı dizisinden gelen teklifi reddettiği ortaya çıktı. Ulusoy'un rolü geri çevirmesi üzerine Kaan Urgancıoğlu ile anlaşma sağlandı.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun rol aldığı Yargı dizisi büyük ilgiyle takip edilirken bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı.

Dijital platformda yayınlanan projelerde rol alarak televizyon ekranlarına mesafeli duran Çağatay Ulusoy'a Yargı dizisinden teklif gittiği öğrenildi.

Çağatay Ulusoy'un Yargı'yı tek sezonluk bir iş olduğu için reddettiği iddia edildi. Ulusoy'dan konuya ilişkin açıklama gelmedi.

YARGI DİZİSİNİN KONUSU

Ailesine bağlılığı, soğukkanlılığı ve dürüstlüğüyle dikkat çeken Ilgaz, kardeşinin bir cinayet şüphelisi olduğunu öğrenmesiyle hayata bağlı olduğu değerleri sorgulamaya başlayacak. Kural tanımaz ve inandıkları uğruna sınırları zorlamaktan çekinmeyen cevval Avukat Ceylin kardeşinin öldürüldüğü cinayeti aydınlatmak için Ilgaz'la iş birliği yapacak. Tuttuğunu koparmasıyla bilinen Ceylin'in aldığı bir dava, genç kadının hayattaki en büyük sınavı olacak.