Banu Parlak hain bir saldırı sonucu öldürüldü iddiası

Arabada şarkı söylerken çektiği videolar ile gündem olan ve şarkıcılık yapmaya başlayan Banu Parlak'ın resmi Instagram hesabından yapılan paylaşım herkesi şoke etti. Paylaşımda, Parlak'ın hain bir saldırı sonucu öldürüldüğü ifadeleri kullanıldı.

Ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Banu Parlak'ın hayatını kaybettiği iddia edildi. Güzellik merkezi sahibi olan Parlak'ın resmi Instagram hesabından bir paylaşım geldi.

Banu Parlak'ın Instagram hesabının hikaye kısmından yapılan paylaşımda "Sevgili Banu Parlak haince bir saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir" denildi.

İşte o paylaşım;

AÇIKLAMA GELDİ

Neslim Güngen, Banu Parlak'ın telefonunun çalınıp paylaşım yapıldığını ve Banu'nun durumunun gayet iyi olduğunu açıkladı.

BANU PARLAK KİMDİR?

1987 yılında dünyaya geldi ve aslen Kastamonuludur. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlar ve seslendirdiği şarkılarla dikkatleri üzerine çeken Banu Parlak, 2016 yılında çıkardığı Narin Yarim isimli şarkısıyla dönemin top listesine girmeyi başardı. Okan Öztürk ile 2017 yılında evlenen ve kısa sürede boşanan Banu Parlak'ın bu evlilikten bir kız çocuğu var. Kendi işini kuran Parlak'ın çeşitli yerlerde güzellik merkezi bulunuyor.