Gülseren Budayıcıoğlu'ndan şaşırtan Bir Başkadır yorumu! Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizilerinin arkasında o var

Gerçek hayat hikayelerine ev sahipliği yapan, son dönemin en popüler yapımları arasına adını yazdıran Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizilerinin kitabını kaleme almış olan Gülseren Budayıcıoğlu, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda gibi kitapları ekranlara uyarlanan son dönemin popüler yapımlarının altına imzasını atan Gülseren Budayıcıoğlu, Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit ve Alican Yücesoy gibi isimlerin rol aldığı Netflix dizisi Bir Başkadır hakkında yaptığı yorumla gündeme geldi. Budayıcıoğlu, 'Bir Başkadır dizsindeki gibi, duvar gibi oturan psikiyatristler var ya. Böyle bir şey var mı ya?' ifadelerini kullandı.

Netflix'te ikinci sezonu büyük merakla beklenen başrollerinde Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit ve Alican Yücesoy'un rol aldığı Bir Başkadır dizisi hakkında Gülseren Budayıcıoğlu'ndan şaşırtan bir açıklama geldi.

Budayıcıoğlu, 'Bir Başkadır' dizisi hakkında şunları söyledi: 'Bizde psikiyatri, psikiyatrist hep toplumdan uzak, izole… Bir Başkadır dizsindeki gibi, duvar gibi oturan psikiyatristler var ya. Böyle bir şey var mı ya?'

BİR BAŞKADIR KONUSU NEDİR?

Bir Başkadır, farklı sosyal hayatlara ve ekonomik koşullara sahip bir grup insanın yaşantılarını konu ediniyor. İstanbul'un canlı ve renkli hayatında karmaşık geçmişleri yüzleşen ve yeni bir yoldan yürümek zorunda kalan karakterler, izleyenlere farklı insan portrelerini yansıtıyor.

BİR BAŞKADIR OYUNCU KADROSU

Yapımcılığını Krek Film adına Ali Farkhonde ve Nisan Ceren Göçen'in üstlendiği dizinin kurgusu Ali Aga'ya ait. 8 bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosunda ise Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Tülin Özen, Nesrin Cavadzade, Defne Kayalar, Bige Önal ve Settar Tanrıöğen gibi isimler yer alıyor.

Son dakika... Sıla ve Hazer Amani boşandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncusunun beyninde tümör çıktı! Sağlık bakanı ameliyata aldı