Gülse Birsel'in paylaşımı heyecanlandırdı! Yeni bir dizi mi geliyor?

Bir zamanlara damgasını vuran Yalan Dünya, Avrupa Yakası ve Jet Sosyete dizilerinin senaristi olan Gülse Birsel, sosyal medyayı aktif kullanan oyunculardan biri. Birsel'in yazdığı ve oynadığı son dizi Jet Sosyete, önce Star TV'de başlamış, sonra TV8'e geçmiş ve son olarak da PuhuTV'de yayınlanarak final yapmıştı. Ünlü oyuncunun sosyal medyadan yaptığı paylaşım takipçilerini heyecanlandırdı.

Yazdığı komedi senaryoları ve başarılı oyunculuğu ile tanınan Gülse Birsel, yaptığı paylaşım ile takipçilerini heyecanlandırdı. Başarılı oyuncu, hem senaryosunu yazıp hem de oynadığı Yalan Dünya, Avrupa Yakası ve Jet Sosyete dizileri ile tanınmıştı. Son dizisi de final olan Birsel, uzun süredir ekranlarda görülmüyordu. Ancak yaptığı bir paylaşım yeni bir dizinin habercisi olabilir.

Aradığı aşkı rol arkadaşının annesinde bulan Kutsi evlilik kararı aldı

Gülse Birsel, finalin ardından dinlenmeye çekildi ve tatile çıktı. Ekim ayında hala Bodrum'da tatilde olan ünlü oyuncu, Instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Gülse Birsel, yaptığı bu paylaşım ile yeni bir proje için çalıştığını haber verdi. Birsel, daha önce de "Çekim karavanının olmazsa olmazları" diyerek karavandaki yiyecek içecekleri ve bazı eşyalarla ilgili detaylar verdi. Gülse Birsel'in bu paylaşımı üzerine pek çok takipçisi "Yeni bir diziye mi başladınız?" sorularını soruyor şimdi.