Gülse Birsel'den Vural Çelik paylaşımına gelen tepkilere cevap: Benim yüzümden hayatını kaybetti gibi davranılıyor

Vural Çelik'in cenazesine katılmaması ve aralarındaki küslüğün nedenlerini anlattığı paylaşımı ile tepkilerin odağı olan Gülse Birsel'den yeni açıklama geldi. Gülse Birsel, ''(Vural Çelik) Benim yüzümden hayatını kaybetti gibi davranılıyor. Sosyal medya inanılmaz bir yer'' dedi.

Bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden Vural Çelik'in vefatı sevenlerini üzdü. Gülse Birsel'in sosyal medya hesabından Vural Çelik'e veda ettiği paylaşım tepki çekti.

Birsel, "Keşke son sezonda da beraber oynasaydık. Ve keşke birkaç ay sonra bir TV programında benimle ilgili mana verilemez, yakışıksız cümleler etmeseydi. (Tabii kimse iş arkadaşıyla tek sebepten 16 yıl iletişimi kesmez. Ama sonraki yıllardaki hataları, yanlışları burada anlatmaya gerek de yok, yakışık da almaz.) Ben oyuncu arkadaşlarımla olan anlaşmazlıklarda kavga, polemik, magazin..." ifadelerini kullanmıştı.

GÜLSE BİRSEL'DEN GELEN TEPKİLERE CEVAP

Birsen Altuntaş'a konuşan Birsel, tepkilere "Günlerdir benim yüzümden hayatını kaybetti gibi davranılıyor. İşlerini engelledi, yok sahip çıkmadı şu bu... 16 yıldır neden küs olduğumun sebeplerini açıklamak durumunda hissettim. Ben mümkün olduğu kadar eğlendiğimiz zamanları anlatıp keşke karşılaşacak vakit olsaydı dedim ama onun da sadece ilk kısmı koyulmuş. Veya parça parça alınmış. Sosyal medya inanılmaz bir yer" sözleriyle cevap verdi.

Gülse Birsel'in Vural Çelik vedası sosyal medyayı salladı! Önce paylaştı sonra sildi

Vural Çelik paylaşımı tepki çeken Gülse Birsel'e Şenay Gürler'den destek: Ayıp ya