Gülse Birsel ve Gupse Özay'ın yolunda... Eda Ece komedi dizisi yazdı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile beğeni toplayan Eda Ece de Gülse Birsel ve Gupse Özay gibi komedi senaryosu yazmaya başladı. Dizi yazan Eda Ece, yapımcı Fatih Aksoy'dan olumlu cevap aldı.

Başarılı oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakan ve şimdilerde Fox TV'de ekrana getirilen başrollerinde Şevval Sam, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay ile rol aldığı Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri ile izleyici karşısına çıkan Eda Ece hakkında bilinmeyen yeni bir detay daha ortaya çıktı.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Eda Ece, Londra'dayken yazmaya başladığı komedi dizi senaryosuna rol aldığı Yasak Elma projesi nedeniyle ara vermişti. Şimdilerde yeniden yazmaya başlayan Eda Ece'nin en büyük hayali ise kendi yazdığı komediyle ekranlarda olmak.

Eda Ece, senaryosunu gösterdiği yapımcı Fatih Aksoy ile yönetmen Neslihan Yeşilyurt'tan onay alırken tatil sonrası çalışmalara başlayacak. Ekran önünde yer almaktan memnun olan Eda Ece, ekran arkasına geçmeyi düşünmüyor.