Gülşah Saraçoğlu ve Gökhan Göz barıştı mı? İlk hamle geldi

Doya Doya Moda programında jüri koltuğunda oturan Gülşah Saraçoğlu geçtiğimiz yıl Gökhan Göz'ün sosyal medyada açtığı canlı yayında hakaret etmesinin ardından ikili ayrılık kararı aldı. Bir dargın bir barışık ilişkilerini sürdüren çiftin cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Saraçoğlu, Gökhan Göz'ü Instagram'da yeniden takibe aldı.

Birçok ünlü ismin kıyafetlerini hazırlayan ve şimdilerde TV8 ekranında yayınlanan Doya Doya Moda programında jüri koltuğunda oturan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, Gökhan Göz ile geçtiğimiz yıl ilişkisini noktaladı.

Gökhan Göz, ayrılık sonrası arkadaşları ile evde toplanıp eğlence yaparken Instagram'dan canlı yayın açtı. Yayına katılan Gülşah Saraçoğlu, eski sevgilisine hakaret dolu sözler sarf etmişti.

Magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü modacı hakkında çıkan haberlerin ardından şu açıklamayı yapmıştı: 'Psikolojik olarak kadına şiddetin başka bir türünü yaşamış bulunmaktayım. Öfke kontrolümü sağlayamadım. Üzgünüm, pişmanım ve tüm sevenlerimden özür dilerim.'

Bir dargın bir barışık aşk yaşayan ve uzun süredir ayrı olan çift hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Gülşah Saraçoğlu ve Gökhan Göz aralarındaki buzları eritti. Saraçoğlu'nun eski aşkını sosyal medyadan takibe alması dikkatlerden kaçmadı.