Gülşah Saraçoğlu ve Gökhan Göz beşinci kez barıştı!

Berdan Mardini'nin eski eş Fatoş Yelliler ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Gökhan Göz'ü terk eden Gülşah Saraçoğlu cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı. İlişkilerini bir dargın bir barışık sürdüren Gülşah Saraçoğlu ve Gökhan Göz'ün aşklarına beşinci kez şans verdiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ve iş insanı sevgilisi Gökhan Göz, ilişkileri ile gündemden düşmüyor. Evlilik kararı almalarının ardından Gökhan Göz'ün Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile ilişkisinin ortaya çıkmasıyla birlikte Saraçoğlu, ayrılık kararı aldıklarını açıklamıştı.

Fatoş Yelliler geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile "Evli olduğumu bilmiyordu" diyerek Gökhan Göz ve ailesinden özür diledi. Yaşananların ardından Gülşah Saraçoğlu, cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz gün Gökhan Göz ile arabada çekildiği bir videoyu paylaşan Saraçoğlu, 'Şiire Gazele' adlı şarkıyı dinledi. Paylaşımının ardından çift beşinci kez ilişkilerine şans verme kararı verdiğini duyurdu.