Gülşah Saraçoğlu ve Gökhan Göz ayrıldı mı? Gülşah Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında, sevgilisi Gökhan Göz kim?

Gülşah Saraçoğlu ile sevgilisi Gökhan Göz ile ayrılık iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süredir aşk yaşayan ünlü çift Gülşah Saraçoğlu ile Gökhan Göz nikah masasından döndüğü belirtiliyor. Gülşah Saraçoğlu, yeniden şans verdiği sevgilisi Göz ile nikah hazırlıkları yapmaya başlamıştı ancak tekrar ayrıldıklarını duyurdu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Saraçoğlu, nikah masasına oturmak için gün sayarken ayrıldıklarını açıkladı.

Gülşah Saraçoğlu bir süredir aşk yaşadığı Gökhan Göz ile geçtiğimiz aylarda tekrar barışmıştı. Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun Gökhan Göz ile nikah masasından döndüğü haberleri üzerine gündeme geldi. Peki Gülşah Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında sevglisi Gökhan Göz kim ayrıldılar mı?

Son yıllarda 'Doya Doya Moda' adlı moda yarışmasının jüri koltuğunda yer alan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, evlilik arifesinde olduğu sevgilisi Gökhan Göz ile yollarını ayırdı. Uzun süredir bir ayrıl, bir barış aşk yaşadığı Göz ile ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Saraçoğlu, yaptığı açıklamada geçtiğimiz hafta nikah masasına oturacakken, bu törenin gerçekleşmediğini dile getirdi.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU SEVGİLİSİ GÖKHAN GÖZ İLE YOLLARINI AYIRDI!

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, uzun süredir birliktelik yaşadığı sevgilisi Gökhan Şen'den yine ayrıldı. Sık sık ayrıl barış yapan çift, nikah masasına oturacakları sırada yaşadıkları aksilikler nedeniyle ayrıldıklarını açıkladılar.

Ünlü modacı, sosyal medya hesabından hakkında çıkan iddialara açıklık getirmek için sessizliğini bozarak yaşadıklarını mide bulandırıcı olarak nitelendirdi.

Saraçoğlu İnstagram hesabından yaptığı son paylaşımında ayrıldıklarını vurgulayarak evlilik kararı aldıklarını ancak bunun gerçekleşmediğini söyledi.

Bunun nedeni ise aralarına giren bir başka kadını işaret ederek, o kadının yaşadığı çarpık ilişkiler, sahte kimlikler ve inkar edilen bir nikah dedi.

Yalnızca bu sebepler nedeniyle iyi giden ilişkisini sonlandırdığını söyleyen Saraçoğlu, Gökhan Göz'ün şahsını ve itibarını zedelediğini ve bazı konular nedeniyle bir kaç görüşme yaptığını da kabul etti.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU KİMDİR?

Gülşah Saraçoğlu 1982 yılında dünyaya geldi. Moda sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Saraçoğlu, Dilek Hanif'in asistanı olarak sektöre girmişti.

İlk çalışmalarını Hande Yener için yaptı. Ardından Nükhet Duru için kostümler hazırladı. Heute Couture atölyesinde Nicole Kidman, Bülent Ersoy, Ajda Pekkan, Seda Sayan, Demet Akalın, Nükhet Duru, Sibel Can, nazan Öncel gibi isimler için çalışmıştır.

2011 yılında Eda Taşpınar ve Deniz Berdan ile birlikte Sen Yeter Ki İste adlı program yapmıştır.

Dubai'de mağazası bulunmaktadır.

2010 yılında Selçuk Yentur ile evlenip 2012'de boşanmıştır. 2014 yılında yeniden evlendikten sonra 2015'te boşanmıştır. 11 Ocak 2018'de ise Yentur ile nişanlanmıştır. 2011 doğumlu Aslan Yentur adında bir oğlu vardır.

Şu anda TV8 ekranlarında hafta içi günlük olarak yayınlanan Doya Doya Moda adlı programda jüri üyeliği yapıyor.

GÖKHAN GÖZ KİMDİR?

Yatırımcı ve girişimci iş insanı Gökhan Göz, 1989 yılında İstanbul Üsküdar'da dünyaya geldi. Aslen Samsun Bafra'lıdır. Otomotiv ve gıda dışında inşaat ve hizmet sektörlerinde de girişimleri bulunmaktadır. Gökhan Göz, eski sevgilisi modacı Gülşah Saraçoğlu'yla olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

Gökhan Göz genç yaşta ticaret yapmaya karar verip, İlk şahsına ait ticari girişimi olan "GG Rent A Car' ı 2009 yılında kurmuştur. Gökhan Göz bu firmasını 3 yıl içinde 400 araçlık bir filo şirketi haline getirdikten sonra, 2012 yılında "Gökas Filo"şirketini kurup markalaşmaya karar vermiş ve bu konuda şirketini global pazarda temsilcilik edecek yapıya ulaştırmıştır. Gökas Filo bugün özellikle operasyonel araç kiralama sektörünün önde gelen firmalarından biri olup bünyesinde binlerce vasıta yer almaktadır. Aynı şekilde Gökas Filo dinç markalara sahip şirketlerin yüzlerce araçlık filolarını yönetmektedir. Gökas Filo bugün sadece başarılı firmaların kabul görüldüğü kiralama sektörünün öncü çatı STK oluşumu TOKKDER (Tüm Oto Kiralama Kuruluşları Derneği) üyesidir. Sosyal platformu Instagram'da @gokhangoz_tc kullanıcı adıyla yer alan Göz'ün, 124 Bin takipçisi bulunmakta.

Bir dönem ünlü arabesk şarkıcısı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ile beraber olan Gökhan Göz, kameralara mutluluk pozları vermişti.

İlk evliliğini yaptığı Aslı Hanım'dan 'Azra Nur' ve 'Gökalp' adlarında iki çocuğu bulunuyor.