Güldür Güldür'ün yıldızları Aylin Kontente'yle Alper Kul'un filmlere konu olacak evlilik hikayesi!

Güldür Güldür'de Burcu ve İsmail karakterleriyle seyirci karşısına çıkan oyuncular Aylin Kontente'yle Alper Kul, evlilik hikayeleriyle dikkati çekiyorlar. İşte Güldür Güldür'ün yıldızları Aylin Kontente'yle Alper Kul'un filmlere konu olur dedirten evlilik hikayeleri!

Ekranda yer alan pek çok ünlü çift, ya çalıştıkları projelerden ya da konuk oldukları programlardan birbirlerini tanıyıp hayatlarını birleştiriyorlar. O isimler arasında Alper Kul ile Aylin Kontente de yer alıyor. Güldür Güldür Show adlı programda beraber rol alan Aylin Kontente ile Alper Kul, evli ve iki çocuk sahibi. Ünlü çiftin tanışma ve evliliğe karar verme süreçleriyse filmlere konu olacak cinsten.

AYLİN KONTENTE'YLE ALPER KUL'UN FİLMLERE KONU OLACAK EVLİLİK HİKAYESİ

Aylin Kontente ile Alper Kul ilk kez İnsanlar Alemi programının oyuncu seçmelerinde tanışmış. Alper Kul, Aylin Kontente'yi görür görmez tanışmak istemiş ve hayatında birisi olup olmadığını merak etmiş. Çok kısa bir süre sonraysa, "Biz seninle evleneceğiz" deyip gelecekle ilgili hayallerini paylaşmış. İnsanlar Alemi sürecinde başlayan arkadaşlıkları tam 8 ay sonra yani 2012 yılında nikah masasında evlilikle taçlanmış.