Güldür Güldür'ün Jale'si Özgün Bayraktar paylaştı, Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci açıklama yapmak zorunda kaldı

Güldür Güldür Show programında oynadığı Jale karakteri ile tanınan Özgün Bayraktar, sosyal medya hesabından Fenerbahçeli futbolcular İrfan Can Kahveci ve Serdar Aziz ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Paylaşıma koyduğu sarı kırmızı renkli kalp emojisi, sosyal medyadan büyük tepki topladı. Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci, gelen tepkiler sonrası bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın 9 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'nin futbolcularından İrfan Can Kahveci ve Serdar Aziz, sosyal medyada paylaşılan bir paylaşım ile gündem oldular. Güldür Güldür'ün oyuncusu Özgün Bayraktar'ın yaptığı o paylaşım, Fenerbahçe taraftarlarını kızdırırken İrfan Can Kahveci'yi de açıklama yapmak zorunda bıraktı.

GÜLDÜR GÜLDÜR'ÜN JALE'Sİ ÖZGÜN BAYRAKTAR PAYLAŞIMA SARI KIRMIZI KALP KOYDU

Özgün Bayraktar sosyal medyada bir video çekti. Söz konusu videoda sarı kırmızı kalp kullanan Özgün Bayraktar, gelen tepkiler sonrası paylaşımını sildi. Bir daha paylaşım yapan Bayraktar, bu sefer de sarı lacivert kalpler koydu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İrfan Can Kahveci ise gelen tepkiler için şu ifadeleri kullandı:

"Dün akşam eşimle birlikte; çok iyi bir Fenerbahçe taraftarı da olan Uraz Kaygılaroğlu'nun stand up gösterisine moral bulmak ve destek olmak için katıldık. Futbol da konuştuk, hayattan, ailelerimizden, çocuklarımızdan da konuştu, güldük eğlendik de. Özellikle gösteride sahne alan birisinin fotoğraf isteğinin üzerine kontrolüm dışında konulan emojilerle gündem olup üzdüğüm herkesten özür dilerim. Bu dönemde gülmemize tahammülü olmayanları da anlıyorum ve saygı duyuyorum. Kendimi biraz olsun size anlatabilmek adına bugün açıklamalar yapacağım. Umarım bir şeyleri düzeltebiliriz..."