Güldür Güldür'ün İbrahim'i Onur Atilla sevgilisi Nez'i yere göğe sığdıramadı!

Güldür Güldür'deki İbrahim rolüyle şöhreti yakalayan Rüştü Onur Atilla, şarkıcı Nez'le sevgili oldukları haberleriyle ses getirmişti. Açıklamada bulunan Rüştü Onur Atilla, sevgilisi Nez'i yere göğe sığdırımadı.

Güldür Güldür Show'daki İbrahim rolüyle tanınan oyuncu Rüştü Onur Atilla, 10 Haziran'da 10 yıllık eşi Sinem Ayyıldız ile olan evliliğini bitirdi. Ancak Rüştü Onur Atilla, boşandıktan tam 20 gün sonra şarkıcı Nez ile aşkını ilan etti. Magazin gündeminde büyük ses getiren olaylar sonrası, Rüştü Onur Atilla Instagram hesabından şu açıklamaları yaptı:

"Sinem Ayyıldız, hayatımdaki en değerli iki varlığımın, çocuklarımın annesidir. Kendisi hakkında burada konuşmam. Bana yöneltilen suçlamalara karşılık vermem. Zaman geçtikçe daha sağduyulu olacağına inanmak istiyorum. Asılsız ithamlar devam ettiği takdirde mahkemeler huzurunda, adalete güvenerek hakkımı arayacağım, umarım gerekmez."

"Ocak ayında evden ayrıldım ve 6 ay içinde boşandık. Anlaşmalı olarak boşandık. Karşı taraf istemese, anlaşmalı boşanılabilir mi? Hayır. Birlikte imza attık ve boşandık. Sebebi, sebepleri bizim mahremimizdir. Ben eski eşimin ailesine de sorumluyum, çocuklarıma da. Benim için hiç ama hiç kolay olmadı çocuklarımdan ayrılmak. Zayıfladım diye yuvamı yıkacak karakterde olmadığımı biliyorum. Ne mutlu ki ben kendimi biliyorum, vicdanım çok rahat."

İşte Rüştü Onur Atilla'nın açıklamalarının tamamı!