Güldür Güldür Show'un Aziz'i Ali Sunal'ın özel görüntüleri! Kemal Sunal da yanında

Show TV'nin sevilen programlarından olan Güldür Güldür Show'un sunuculuğunu üstlenen Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'ın sünnet düğününden özel görüntüler yıllar sonra ortaya çıktı. Ali Sunal'ın Cüneyt Arkın'a hayran olduğunu ifade eden Gül Sunal, Kemal Sunal'ın ünlü oyuncuyu sünnet düğününe davet ettiğini söyledi.

Uzun yıllardır Güldür Güldür Show programında yer alan Ali Sunal'ın sünnet düğününden çok özel görüntüler yıllar sonra sosyal medyada paylaşıldı. Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'ın sünnet düğününe Cüneyt Arkın, Ekrem Bora, Aydemir Akbaş, Memduh Ün ve eşi Fatma Girik gibi birbirinden ünlü isimlerin katıldığı görüldü.

Gül Sunal'ın anlatımına göre ünlü aktör Cüneyt Arkın'ın o dönem Ali Sunal'ın en sevdiği oyuncu olduğu ve Ali Sunal'ın annesine "Neden benim babam Cüneyt Arkın gibi güçlü değil, neden babamla Şaban diye dalga geçiyorlar" şeklinde sitem ettiği belirtildi. Kemal Sunal'ın da bu sözlere gülerek karşılık verdiği aktarıldı. Kemal Sunal'ın ise Cüneyt Arkın'ı özel olarak davet ettiği, onun da bu daveti kırmadığı kaydedildi.