Gülben Ergen'den Demet Akalın'ın 'Enişteci' yorumunun ardından Gülden Karaböcek'e destek

Türk müziğinin sevilen isimlerinden ola Gülden Karaböcek'in bir çorbacıda şarkı söylediği anlara ait videoya ''Enişteci'' yorumunda bulunan Demet Akalın büyük ses getirdi. Gülben Ergen, Demet Akalın'ın yorumunun ardından Gülden Karaböcek'e destek paylaşımında bulundu. Ergen, '' Her nerde şarkılarınızı söylerseniz oraya gelmek bizim vazifemizdir. Baş tacısınız'' dedi.

Yeşilçam filmlerinde şarkıları kullanılan ünlü isim Gülden Karaböcek'in geçtiğimiz günlerde bir çorbacıda şarkı söylediği anlar gündeme bomba gibi düştü. Demet Akalın, Gülden Karaböcek'in o görüntülerinin ardından Demet Akalın "Tüm eniştecilerin sonu böyle olsa da izlesek" yorumunu yazdı.

Demet Akalın'ın yorumunun ardından ortalık bir anda karıştı. Gülben Ergen, Akalın'ın yazdıklarının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gülden Karaböcek'e moral mesajı gönderdi.

Gülben Ergen, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda "Canım @guldenkarabocekofficial siz bizim kıymetlimizsiniz. Her nerde şarkılarınızı söylerseniz oraya gelmek bizim vazifemizdir. Baş tacısınız" ifadelerine yer verdi.

Gülden Karaböcek'in şarkı söylediği çorbacının sahibi konuştu

Tuğba Ekinci'den Gülden Karaböcek'e 'Enişteci' diyen Demet Akalın'a cevap: Eşine yürüyen arkadaşlarına başka yolla gözdağı ver

Demet Akalın'dan çorbacıda şarkı söyleyen Gülden Karaböcek'e 'enişteci' yorumu! Ortalık bir anda karıştı