Gülben Ergen sektör değiştirdi… İşte yeni mesleği

Türkiye'de sahne dünyasında, televizyon ve sosyal sorumluluk projelerinde başarılı işlere imza atmış öncü bir isim Gülben Ergen'in yeni kozmetik markası, önceki gün gerçekleştirilen, iş, cemiyet ve sanat dünyasından önemli isimlerin bir araya geldiği muhteşem bir davetle tanıtıldı.

Gülben Ergen, kozmetik sektörüne adım attı. Markanın kurucusu Gülben Ergen'in davetine Nazlı Sabancı, Aslı Şen, Belçim Bilgin, Gonca Vuslateri, Şeyda Çoşkun, Tuba Coşkun, Özlem Ada Şahin, Mert Vidinli'nin de aralarında bulunduğu seçkin isimler katıldı.

Sürdürülebilir bir zihniyette tamamen vegan içeriklerden oluşan, "Sen Zaten Güzelsin" sloganıyla tüketicilerle buluşan ürünleri trendlere yön veren güzellik editörleri ve misafirler tarafından büyük beğeni topladı.

Davette konuklara hazırlanan vegan ikramlar sunuldu. Davettte bir konuşma yapan Gülben Ergen, GN ürünlerinin hammadde ve üretimlerinde özellikle kadın emekçilerle çalıştığı belirterek, toprağın, doğanın şifasını ruhunda taşıyan ve içerisinde gül, lavanta ve yasemini barındıran ürünlerinin doğaya zarar vermeden oluşturulduğunu söyledi.

Crea Floral tarafından markanın konseptinde özel olarak dekore edilen lansmanda Özlem Süer imzalı kostümüyle göz dolduran Gülben Ergen, davetlilerle tek tek ilgilenerek özel bakım ritüellerini anlattı.