Gülben Ergen Özkan Uğur için düzenlenen tören sonrası konuşmakta güçlük çekti... Gözyaşlarına boğuldu

Bir süredir hastanede tedavi gören Özkan Uğur, geçtiğimiz cumartesi günü hayata gözlerini yumdu. AKM'de düzenlenen törene ünlü isimler akın etti. Tören sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gülben Ergen, konuşmakta güçlük çekti. Gözyaşlarına hakim olamayan Gülben Ergen, ''Özkan'sız olmak... Hepimiz çok acı çekiyoruz işte gördünüz. Mazhar'la Fuat'ı da çok düşünüyorum bundan sonra nasıl ayakta kalacaklar, onları da korumamız lazım.'' dedi.

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden MFÖ grubunun üyelerinden usta sanatçı Özkan Uğur, son yolculuğuna uğurlanıyor. AKM'de düzenlenen törene sanatçılar katılırken, Özkan Uğur'un tabutunun başına sanat hayatı boyunca yol arkadaşı olan gitarı konuldu.

Törene Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Zafer Alagöz, Çağla Şikel, Yılmaz Erdoğan, Ozan Güven, Cem Yılmaz ve çok sayıda sanatçı katılıyor. Törende Özkan Uğur'la ilgili bir film de gösterildi. Salonda sanatçıların gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

GÜLBEN ERGEN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

AKM'de düzenlenen törenin ardından NTV'ye özel açıklamalarda bulunan Gülben Ergen, gözyaşlarına hakim olamadı.

Ergen, "Çok söylenen bir laftır 'Yeri doldurulamaz sanatçı' diye... Özkan gerçekten yeri doldurulamayacak, eşi benzeri olmayan, insani vasıfları, çok çok bonkör bir gönlü, iyiliği, mütevaziliği... Özkan'sız olmak... Hepimiz çok acı çekiyoruz işte gördünüz. Mazhar'la Fuat'ı da çok düşünüyorum bundan sonra nasıl ayakta kalacaklar, onları da korumamız lazım. Çünkü, bir grup olmanın ötesinde..." şeklinde konuştu.