Gül Sunal'dan Kadir İnanır paylaşım: Dualarımız onunla

Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal sosyal medya hesabından Kadir İnanır'la ilgili paylaşımda bulundu. Gül Sunal, Kadir İnanır ile ilgili ''Sevgili vefakâr dostumuz Kadir İnanır'dan güzel haber bekliyoruz. Bütün iyi dileklerimiz, dualarımız onunla...'' dedi.

AA

Sanatçı Kadir İnanır'ın dün rahatsızlanarak kaldırıldığı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, dünden bu yana sanatçıyla ilgili iyi gelişmeler olduğunu belirterek, "Dünden beri yoğun bakımımızda tedavisine ve takibine devam ediyoruz. Dün akşam çekilen MR ve bu sabah çekilen tomografide pıhtı sahasında güzel bir beslenme var. Radyolojik görüntüyü, klinik de destekliyor. Kollarını, bacaklarını oynatmaya başladı." dedi.

GÜL SUNAL'DAN KADİR İNANIR PAYLAŞIMI

Gül Sunal, tedavi gören Kadir İnanır ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Gül Sunal, İnanır için; "Sevgili vefakâr dostumuz Kadir İnanır'dan güzel haber bekliyoruz. Bütün iyi dileklerimiz, dualarımız onunla..." ifadelerini kullandı.