Gül Sunal oğlu Ali Sunal'ın yeni yaşını kutladı

Gül Sunal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kemal Sunal ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ali Sunal'ın doğum gününü kutladı. Nostaljik bir paylaşımda bulunan Gül Sunal, Ali Sunal'a duygusal sözler sarf etti. Sunal, ''Albümlerden bir ve iki yaşlarındaki fotoğraflara baktım, benim için hiç büyümedin. Hep benim bebeğimsin. Bugün beraber olamasak da dönünce kutlarız doğum gününü canım yavrum'' dedi.

Güldür Güldür Show programı ile izleyici karşısına çıkan Ali Sunal, yeni yaşını kutladı. 46 yaşına basan Ali Sunal, doğum gününde "22 Eylül... Evet, ben doğdum. Buyurun bu da doğduğumu haber veren başlıklardan biri..." paylaşımında bulundu.

Gül Sunal da oğlunun doğum gününü kutladı. Sunal, sosyal medya hesabından eşi ve oğluyla birlikte çekilen eski fotoğraflarını yayınladı. Sunal, paylaşımında "Doğum günü kutlamalarını çok seversin Ali'm... Albümlerden bir ve iki yaşlarındaki fotoğraflara baktım. Benim için hiç büyümedin, hep benim bebeğimsin. Bugün beraber olamasak da dönünce kutlarız doğum gününü. Canım yavrum..." ifadelerine yer verdi.