Gücüne güç katmaya geliyor! Peş peşe vedaların yaşandığı Yasak Elma'ya 2 bomba transfer!

Peş peşe vedaların yaşandığı Yasak Elma'ya bomba transferler! Gücüne güç katmaya geliyor. Fox TV ekranlarında 5 sezondur macerasına tam gaz devam eden Yasak Elma dizisinde sezon finaline doğru bomba gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Aktarılan son bilgilere göre diziye iki yeni isim katılırken bir ismin vedası da sevenlerini üzecek. Dizi 13 Haziran Pazartesi günü sezon finali bölümüyle ekranlarda olacak.

4. ve 5. sezonunda pek çok ismin veda ettiği fenomen dizi Yasak Elma dizisinden yeni haberler var. 13 Haziran Pazartesi günü 5. sezon finalini yapacak olan diziye iki yeni isim dahil oluyor. Gelen son bilgilere göre, dizide Can Ceylan Murat karakteriyle ve Soydan Soydaş ise iş insanı Feedo rolüyle kadroya dahil olacak. Öte yandan bir ismin daha veda edeceği iddiaları güçlendi. Yasak Elma'da Çetin karakteriyle adından söz ettiren Erdal Bilingen'in diziden ayrılacağı kulislerde konuşulmaya başlandı.

İKİ YENİ İSİM KATILIYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 13 Haziran Pazartesi günü 5. sezon finalini yapacak olan diziye iki yeni isim dahil oluyor.

Gelen son bilgilere göre, dizide Can Ceylan Murat karakteriyle ve Soydan Soydaş ise iş insanı Feedo rolüyle kadroya dahil olacak.

YASAK ELMA'YA KİM VEDA EDECEK?

Öte yandan bir ismin daha veda edeceği iddiaları güçlendi. Yasak Elma'da Çetin karakteriyle adından söz ettiren Erdal Bilingen'in diziden ayrılacağı kulislerde konuşulmaya başlandı.

Yasak Elma'nın Çağatay'ı kadrodan ayrılıyor mu? Berk Oktay açıkladı

Yasak Elma bu akşam neden yok? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?