Grup Laçin solisti kimdir? Grup Laçin kaç kişiden oluşuyor, üyeleri kim?

Yıllar sonra İbo Show'a konuk olmanın heyecanını yaşayan 'Grup Laçin' üyeleri ilk kez seslendirdikleri yeni şarkılarını İbrahim Tatlıses'in beğenisine sunacaklar. Grup Laçin kaç kişiden oluşuyor, üyeleri kim? Grup Laçin solisti kimdir? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Grup Laçin, 1991 yılında kurulmuş bir Türk müzik grubudur...

9 yıl aradan sonra tekrar seyircisiyle buluşan İbo Show'un merakla beklenen yeni bölümü dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Cumartesi akşamlarının eğlencesi olan İbo Show'a bugün Grup Laçin konuk oluyor. Grup Laçin kaç kişiden oluşuyor, üyeleri kim? Grup Laçin solisti kimdir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler..

GRUP LAÇİN KAÇ KİŞİDEN OLUŞUYOR, ÜYELERİ KİM?

Grup Laçin, 1991 yılında kurulmuş bir Türk müzik grubudur.

1991 yılında Ege Üniversitesi Türk Müziği Konservatuvarı'nda okuyan dört öğrenci tarafından kuruldu. Kendilerine özgü tınılarıyla türküleri deneysel bir arayış içerisinde yorumlayan grup 90 lı yılların ortalarında dikkat çekmeye başladı.

1998 yılında Altın Kelebek "Türkiye'nin En İyi Grubu" ödülünü alan Grup Laçin, pek çok uluslararası kültürel faaliyetlerdede bulundu.

1994 yılında Türküden Sevgiye,1996 yılında Doğaçlama Yürek,1998 yılında Bekar Gezelim, 2000 yılında Sevdalım,2002 yılında Ayşelerin Ayşesi, 2004 yılında Laçin ve 2007 yılında Şinanari albümüyle sevenlerine 13 yılda 7 albüm sundular.

Kendine has yorumları ve eğlenceli performansları ile yurt içi ve yurt dışında pek çok kültürel etkinliklerde bulunan Laçin 5 üyeden oluşmaktadır.

Solist : Hakan Alkar

Bağlama vokal : Ali Abacı

Akordeon Vokal : Şerif Baldemir

Ritm Sazlar Vokal : Teoman Dalcı

Keyboard Vokal : Kıvanç Hakkı Haseki

Davul : Timur Ümüt

Bas gitar : Alaskar Abbasov

Klarnet : Serkan Çağrı

Ritm saz : Levent Yazıcı (Karadeniz Konserleri)

Ömer Danış kimdir, kaç yaşındadır? Ömer Danış aslen nereli?

İsmail Türüt kimdir, kaç yaşındadır? İsmail Türüt aslen nereli, evli mi?

Haktan kimdir, kaç yaşındadır? Şarkıcı Haktan aslen nereli, Niran Ünsal'ın kardeşi mi?

İntizar kimdir, kaç yaşındadır? Şarkıcı İntizar aslen nerelidir?