Gözümüzün önünde eridi! Ezgi Mola'nın eski halinden eser yok!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin yıldız oyuncusu Ezgi Mola, verdiği kilolar ile gündeme geldi. Bugüne kadar birçok yapımda rol alan başarılı oyuncunun değişimi sosyal medyada gündem oldu. Dizinin oyuncularından Gizem Katmer de Ezgi Mola'nın fotoğrafını paylaşıp, Kendini kandıra kandıra 5 kilo verdi” yorumunu yapmıştı.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, zaman zaman diyete girdiğini ve düşük kalorili yemekler ile kilo vermeyi hedeflediğini söylüyordu. Ne kadar kilo vermiş olsa da iştahlı kişiliğinden vazgeçmeyen Mola'nın bu halleri, arkadaş ortamında da espri konusu oluyor. Bu dönem yine diyete giren ünlü oyuncunun son hali şaşırttı.

Ezgi Mola'yı sette yemek yerken görüntüleyen Gamze Katmer, "Kendini kandıra kandıra 5 kilo verdi" yorumunu yapmıştı. Dizide Safiye'nin kız kardeşi Neriman'ı oynayan Katmer'in bu paylaşımı dikkat çekmişti. Bu paylaşım ile Mola'nın bir 5 kilodan daha kurtulduğunu görmüş olduk.

Dizideki kıyafeti, saç ve makyajından çok fark edilmese de Ezgi Mola'nın kilo verdiği son paylaşımında görülüyor. Ezgi Mola, bir süredir paylaşım yapmadığını fark edip "Kaç gündür foto koymuyorum, çiçeklerime güveniyorum, açığı kapatırız" notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı.