Gözlerden uzak büyütüyordu... Bergüzar Korel, Han'ı ilk kez paylaştı

Halit Ergenç ile olan evliliğinden üç çocuğu dünyaya gelen ünlü oyuncu Bergüzar Korel, özel yaşamını magazin basınından uzakta büyütmeye özen gösteriyor. Bergüzar Korel, oğlu Han'ı ilk kez paylaştı.

Binbir Gece dizisinde Halit Ergenç ile tanışan ve 2009 yılında nikah masasına oturan Bergüzar Korel'in mutlu evliliğinden üç çocuğu dünyaya geldi.

Instagram'da 2,1 milyon takipçisi olan Bergüzar Korel, 2 yaşına giren oğlu Han'la bir fotoğrafını paylaştı. Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan Korel, oğlu ile çekildiği kareye şu notu düştü:

"Seni gördüğümde dünyanın tüm mevsimleri üzerime yağıyor sanki... Sarıldığımda karnım açken doyuyor, Öptüğümde, sanki susamışsam kana kana su içmişim gibi ferahlıyor içim. Her geçen gün hayata dair olan cümlelerinle bilgeliğine daha da inandırıyorsun her birimizi. Dünyaya gelişindeki kolaylık hayatın boyunca hep seninle olsun. Kirpiklerindeki mutluluk, saçlarındaki ışık, gülüşündeki dünya hep sağlıkla dönsün yavrum. Ailemize katıldığın bugün bana en güzel gün.. Hepimize hediye. İyi ki doğdun can Han'ım."